Junior Consultant Accountancy

oktober 8th, 2021 Posted by 0 thoughts on “Junior Consultant Accountancy”
 • Full Time
 • Antwerpen, Brussel, Mechelen
 • No. of Vacancy: 1

Voltijds – Onbepaalde duur  

Crowe is een wereldwijd netwerk van advieskantoren gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Advisory. Crowe is tevens het 9e grootste professionele netwerk met 42.000 professionals in meer dan 150 landen. In België kan je bij Crowe Spark terecht in drie vestigingen (Antwerpen, Mechelen en Bornem) waar een 80-tal medewerkers klaar staan voor onze klanten. Crowe Spark is de rechterhand van ondernemers en dit op vlak van accountancy, tax, juridisch advies en payroll services.  Zin om onze hechte Crowe Spark groep te vervoegen? Ter versterking van het Accountancy Team zijn wij op zoek naar een Junior Consultant. 

 

Wat doet een Junior Consultant bij Crowe Spark?  

 

Als Junior Consultant kom je onder de vleugels van de Senior Consultant of Manager terecht. Je assisteert hem/haar in zijn/haar dagelijkse taken zoals: 

 • De verwerking van de aankoop- verkoopfacturen, van de kas- en bankverrichtingen en andere.
 • Het voorbereiden van de Btw-aangiftes.  
 • Het voorbereiden van de aangiftes personenbelasting.  
 • Het assisteren bij de jaarafsluit en de bijhorende aangifte vennootschapsbelasting. 
 • Het opvragen van nodige documenten bij klanten wanneer deze ontbreken.  
 • Diverse administratieve taken teneinde een kwalitatieve dienstverlening naar onze klanten.  

Daarnaast heb je een direct contact met je senior collega’s. Je rapporteert aan hen over jouw werkzaamheden. Zij begeleiden en coachen jou, waardoor je jezelf blijft ontwikkelen en kan blijven doorgroeien.  

 

Wat mag je van Crowe Spark verwachten? 

 

Bij Crowe Spark kom je terecht in een warme organisatie waar collega’s samenwerken met passie en integriteit, waar collega’s dagelijks hun kennis aanwenden en samenwerken om onze klanten kwalitatief bij te staan en verder te helpen.  

Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen pad uit te stippelen, enerzijds door tal van interne opleidingen, anderzijds moedigen we je ook aan om externe opleidingen te volgen. In deze rol zorgen wij er mee voor dat jij steeds volledig up-to-date bent met de meest recente ontwikkelingen binnen digitaal boekhouden.  

Daartegenover staat een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi aantal vakantiedagen, maaltijdcheques en bovenal een flexibele werkomgeving met veel autonomie in een dynamische organisatie.  

Crowe Spark heeft 3 locaties (Wilrijk, Mechelen en Bornem), daarnaast behoort enkele dagen per week thuiswerken ook tot de mogelijkheden.  

 

Wat verwachten we van jou?  

 

 • Je beschikt minimaal over een Bachelor accountancy-fiscaliteit of je beschikt over een eerste relevante ervaring die je hebt opgedaan bij een accountancykantoor.  
 • Je kan overweg met de courante MS Office Tools, heb je daarnaast kennis van Exact Online en Silverfin, dan is dit zeker een pluspunt!  
 • Je bent leergierig en kijkt er naar uit om je carrière te starten in een bedrijf waar je elke dag de kans krijgt om nieuwe dingen te leren.   
 • Je bent een echte teamspeler, daarnaast durf je ook initiatief nemen!  

 

 

Interesse of wil je graag meer weten? 
Solliciteer vandaag nog of neem contact op via jobs@crowespark.be