Als stagiair(e)

Kan je niet wachten om bij te leren en jouw handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan nog vandaag voor een uitdagende stageplaats! Samen zorgen we ervoor dat je waardevolle taken krijgt die jouw kennis in het vak zullen versterken. Krijg een eerste kennismaking in de bedrijfswereld en misschien blijf je wel als collega?

Bij Crowe kan ik mezelf ontplooien en heb ik het gevoel écht een meerwaarde te betekenen.

Als starter

Goed begonnen is half gewonnen. Bij Crowe Spark geef je je carrière alvast een vliegende start. Je komt met heel wat takken van accountancy en fiscaliteit in aanraking. Daarnaast krijg je de nodige verantwoordelijkheid en de kans om te leren van ervaren collega’s

Starters krijgen alle tools, belanden in een gedigitaliseerde omgeving en kunnen hun ei kwijt. Interessante klanten, cases en projecten gegarandeerd. Waarom zou je als net afgestudeerde starter boordevol ambitie met minder tevreden zijn?

Benieuwd wie onze starters zijn? Bekijk dan alvast de video van onze collega Robbe!

Als young professional

Ken jij ondertussen de kneepjes van het vak en kan je terugvallen op enkele jaren ervaring? Dan is het misschien tijd om over te stappen naar Crowe Spark! Schakel naar een nieuwe versnelling binnen jouw carrière en werkplezier. Samen met jouw gemotiveerde collega’s kan jij jouw kennis verder aanscherpen en/of specialiseren en dit met de meest uitdagende cases. Benieuwd naar jouw potentiële nieuwe collega’s? Bekijk alvast de video van onze collega Mathias!

Mijn expertise wordt hier naar waarde geschat.
Meer nog, ik kan hier investeren in nog meer kennis.

Als professional

Een ruime bagage? Dit is een toef die we bij Crowe Spark weten te waarderen. Hier vind je een werkomgeving die stimuleert, faciliteert en je expertise naar waarde weet te schatten. Niet enkel lokaal kun je bij Crowe Spark het verschil maken, maar ons internationale netwerk opent ook bredere perspectieven. Je komt in een team met de nodige verantwoordelijkheid en kan je verder ontplooien in de domeinen die jou het meeste interesseren!

Wie is Crowe?

Crowe Spark is een multidisciplinair kantoor bestaande uit accountantsbelastingadviseursjuridische adviseurs en HR consultants met vestigingen in Antwerpen, Brussel,  Bornem en Mechelen. We richten ons voornamelijk op kmo’s die nationaal-en internationaal gevestigd zijn. Het team bestaat uit een groep veerkrachtige professionals, elk gespecialiseerd in zijn eigen domein.

Het globale netwerk?

Crowe Spark is lid van Crowe Global, het 8e grootste internationale netwerk van accountants en belastingadviseurs. Onze collega’s zijn gevestigd in meer dan 130 landen. Bij het zakendoen over de grens genieten onze klanten van onze lokale knowhow van wet- en regelgeving. Daarnaast delen we onze kennis van de belangrijkste internationale markten. Dit biedt ook voor onze werknemers een interessante uitdaging om in contact te komen met uw collega’s aan de andere kant van de wereld.  Samen klanten begeleiden, kennis en ervaring delen, en internationaal opleidingen volgen zijn de leuke opportuniteiten voor onze mensen.