Als stagiair

Als stagiair wil je de handen uit de mouwen steken en vooral heel veel bijleren. Wel, bij Crowe kan dat! 

Wij zetten je niet aan de kant, schepen je niet af met nutteloze taakjes, maar laten je kennismaken met wat het vak echt inhoudt. Zo steek je heel wat kennis op, proef je van de bedrijfswereld en ga je met een heleboel bagage opnieuw naar school.

Wie weet kruisen onze wegen elkaar wel in de (nabije) toekomst. Heel wat stagiaires blijven hangen bij Crowe en vullen ons team aan.

Bij Crowe kan ik mezelf ontplooien en heb ik het gevoel écht een meerwaarde te betekenen.

Als starter

Goed begonnen is half gewonnen. Bij Crowe geef je je carrière alvast een vliegende start. Je komt met heel wat takken van accountancy en fiscaliteit in aanraking. Daarnaast krijg je de nodige verantwoordelijkheid en de kans om te leren van ervaren collega’s. 

Starters krijgen alle tools, belanden in een gedigitaliseerde omgeving en kunnen hun ei kwijt. Interessante klanten, cases en projecten gegarandeerd. Waarom zou je als net afgestudeerde starter boordevol ambitie met minder tevreden zijn?

Bij Crowe kun je kennis opdoen, doorgroeien en je verder ontplooien. Dat geven we je op een briefje!
Luister maar naar het verhaal van Chloë.

Als young professional

Ondertussen ken je de kneepjes van het vak en kunnen je terugvallen op (heel) wat ervaring. Mooi zo, dan is het misschien tijd om over te stappen en een turbo onder je carrière en werkplezier te steken. 

Samen met collega’s, die net zo gemotiveerd zijn als jij, kun je je kennis verder aanscherpen en je verder specialiseren. Bij Crowe ga je voor teamwerk en tackle je de meest uitdagende cases.

Groeiende kennis, de nodige vrijheid en een fijne werkomgeving, waar er rekening wordt gehouden met je privéleven? Allemaal hokjes die je kunt afvinken.
Kom meer te weten via Vincent!

Mijn expertise wordt hier naar waarde geschat.
Meer nog, ik kan hier investeren in nog meer kennis.

Als professional

Een ruime bagage? Een troef die we bij Crowe weten te waarderen. Hier vind je een werkomgeving die stimuleert, faciliteert en je expertise naar waarde weet te schatten. 

Niet enkel lokaal kun je bij Crowe het verschil maken, maar ons internationale netwerk opent ook bredere perspectieven.

Bij Crowe ontmoet je heel wat gelijkgezinden, neem je je verantwoordelijkheid en kun je je uitleven in de domeinen die je als gegoten zitten.

Nicolas vertelt je graag wat meer.

Wie is Crowe?

Crowe Spark is een middelgroot kantoor van accountants en ondernemingsadviseurs, met uiteenlopende klanten, gaande van lokale kmo’s tot internationale klanten met vestigingen in België en het buitenland. Het team bestaat uit een groep dynamische professionals (met een leuke hoek af 😉) elk gespecialiseerd in zijn eigen domein van accountancy, fiscaal advies, juridische dienstverlening, global employment en payroll services

Het globale netwerk?

Crowe Spark is lid van Crowe Global, het 8e grootste internationale netwerk van accountants en belastingadviseurs.

Onze collega’s zijn gevestigd in meer dan 150 landen. Bij het zakendoen over de grens profiteren onze klanten van onze lokale knowhow van wet- en regelgeving en onze kennis van de belangrijkste internationale markten. Dit biedt ook voor onze werknemers een interessante uitdaging om in contact te komen met uw collega’s aan de andere kant van de wereld.  Gezamenlijk klanten begeleiden, kennis en ervaring delen, en internationaal opleidingen volgen zijn de leukste opportuniteiten voor onze mensen.