Stagiairs

september 19th, 2021 Posted by 0 thoughts on “Stagiairs”
  • Full Time
  • Wilrijk/Mechelen/Bornem

Ervaring opdoen bij een bedrijf waar het fijn werken is en je veel leert als stagiair!

Wie zijn wij?

Crowe is een wereldwijd netwerk van advieskantoren gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Advisory. Crowe is het 9e grootste professionele netwerk met 42.000 professionals in meer dan 150 landen.

In België kan je bij Crowe Spark terecht in vier vestigingen (Antwerpen, Mechelen, Brussel en Bornem) waar een 50-tal medewerkers klaar staan voor onze klanten. Crowe Spark is een advieskantoor gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaliteit, (internationale) tewerkstelling en payroll diensten.

 

Wat kan je verwachten als stagiair?

Als stagiair wil je de handen uit de mouwen steken en vooral heel veel bijleren. Wel, bij Crowe kan dat!

Wij zetten je niet aan de kant, schepen je niet af met nutteloze taakjes, maar laten je kennismaken met wat het vak écht inhoudt. Je steekt heel wat kennis op, proeft van het bedrijfsleven en gaat met een heleboel bagage verder op stap.

 

Wat bieden wij je?

Goed begonnen is half gewonnen. Bij Crowe geef je je carrière alvast een vliegende start.
Je komt met heel wat takken van accountancy en fiscaliteit in aanraking. Daarnaast krijg je de nodige verantwoordelijkheid en de kans om te leren van ervaren collega’s. Je krijgt alle tools en komt in een gedigitaliseerde omgeving terecht. Interessante klanten, cases en projecten gegarandeerd!
Bij Crowe kan je kennis opdoen, blijven hangen, doorgroeien en jezelf verder ontplooien. Dat geven we je op een briefje!