Tijdlijn

2021
Opstart Kantoor Bornem

Door de samenwerking met het kantoor Accountancy Noeth, opent Crowe haar volgende vestiging te Klein-Brabant (Bornem), van waaruit de lokale KMO markt in deze regio wordt bediend.

2019
Crowe Pinnacle Award

Award nummer 3! Crowe Global lauwert ons voor onze digitale aanpak. Op de jaarlijkse conferentie, dit keer in Australië, vallen we in de prijzen. Het teken dat we zelfs wereldwijd voorloper zijn in digitalisering.

Verhuis Kantoor Antwerpen naar Sneeuwbeslaan

Ons kantoor in de Floriënlaan in Berchem barst uit zijn voegen, hoog tijd om te verhuizen dus. We verhuizen naar onze huidige locatie in Wilrijk, de Sneeuwbeslaan 14. Een makkelijk bereikbaar en moderne locatie, aangepast aan ons digitaal werken.

2018
Syneton Effects Award – Meest efficiënte kantoor

Een tweede Award komt onze richting uit. Syneton – softwareontwikkelaar voor accountants – reikt ons de Award uit voor meest efficiënte kantoor.

Naamsverandering naar Crowe Spark

Crowe Global voert een naamsverandering door. Ideaal moment om ook onze eigen naam meer kracht te geven: Crowe Spark.

2017
Exact Cloud Award for Collaboration

De groei en digitalisering van Crowe Spark blijft niet onopgemerkt. We slepen een eerste Award in de wacht. Met de Exact Cloud Award for Collaboration wordt ons vermoeden bevestigd. Gedigitaliseerd en in de cloud samenwerken met onze klanten is de way to go!

2016
Opening kantoor Mechelen

Na de eerste vestiging in Antwerpen, wordt voor een bijkomende vestiging in Mechelen gekozen. Ideaal om regionale klanten te servicen en een brug te maken richting Brussel.

2013
Transformatie naar een digitaal kantoor

Een nieuw jaar, een nieuwe stap in de ontwikkeling. Onze digitale roadmap wordt uitgewerkt en zorgt voor de omschakeling naar een volledig gedigitaliseerde werking. We laten het papier achter en gaan resoluut voor de boekhouding van de toekomst.

2007
Lidmaatschap Horwath International (heden Crowe Global)

De stap naar het lidmaatschap van Crowe Global (voorheen Horwath International) wordt gezet. Een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons kantoor en noodzakelijk om onze internationale expertise te ondersteunen.

2002
Lidmaatschap MGI Worldwide

In april 2002 sluit Vanhuyneghem Associates (Crowe Spark) zich aan bij MGI Worldwide, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountancykantoren. Een eerste stap in de verdere internationalisering en een bewijs van professionalisme.