Senior Consultant Corporate & International Tax

februari 17th, 2023 Posted by 0 thoughts on “Senior Consultant Corporate & International Tax”

Voltijds – Onbepaalde duur – Hybride 

Crowe Global is een wereldwijd netwerk van advieskantoren gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Advisory. Crowe Global is tevens het 9e grootste professionele netwerk met 42.000 professionals in meer dan 150 landen.

In België kan je bij Crowe Spark terecht in drie vestigingen (Antwerpen, Mechelen en Bornem) waar wij met een 80-tal medewerkers klaar staan voor onze klanten. Crowe Spark is de rechterhand van ondernemers op vlak van accountancy, tax, juridisch advies alsook HR en payroll diensten.  Ter versterking van het Tax & Legal Team zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Indirect Tax.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden in deze rol?

 

Het Tax & Legal Team staat uiteenlopende cliënten bij, van grote internationale ondernemingen tot lokale ondernemers, over een breed scala aan sectoren. Als Senior Consultant Corporate & International Tax adviseer je klanten op nationaal en internationaal niveau over de ontwikkeling en het beheer van directe belastingen. Je bent verantwoordelijk voor projectbeheer van nationale en internationale adviesprojecten, vaak in een multidisciplinaire fiscale context. Daarnaast begeleid je Belgische fiscale compliance projecten binnen een dynamisch en enthousiast team van zowel junior als senior adviseurs.

 

Wat mag je van Crowe Spark verwachten?

 

Bij Crowe Spark kom je terecht in een warme organisatie waar collega’s samenwerken met passie en integriteit en waar collega’s dagelijks hun kennis aanwenden en samenwerken om onze klanten kwalitatief bij te staan en verder te helpen.  

Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Jij schrijft het verhaal dat jij wenst binnen onze organisatie. Enerzijds bieden we hiervoor tal van interne opleidingen aan, anderzijds moedigen we ook aan om externe opleidingen te volgen.

Daartegenover staat een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi aantal vakantiedagen, maaltijdcheques en bovenal een flexibele werkomgeving met veel autonomie in een dynamische organisatie.  

Crowe Spark heeft 3 locaties (Wilrijk, Mechelen en Bornem), daarnaast behoort enkele (2) dagen per week thuiswerken ook tot de mogelijkheden.  

 

Wat verwachten we van jou? 

 

  • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een economische richting, Rechten, handelsingenieur of een vergelijkbare achtergrond, idealiter met een major in fiscaliteit.
  • Je beschikt over minimum 2 jaar relevante ervaring.
  • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling) en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in staat om autonoom te werken en je technische vaardigheden om te zetten in praktische oplossingsgerichte adviezen die een meerwaarde creëren voor onze klanten.
  • Je hebt oog voor detail en je gaat steevast voor een kwalitatieve dienstverlening, daarnaast werk je gestructureerd en kan je goed overweg met deadlines.
  • Je bent leergierig en kijkt er naar uit om je carrière verder te zetten in een bedrijf waar je elke dag de kans krijgt om nieuwe dingen te leren.
  • Je bent een echte teamspeler, daarnaast durf je ook initiatief nemen!

 

 

Interesse of wil je graag meer weten?

Solliciteer vandaag nog of neem contact op via jobs@crowespark.be.