Manager Corporate & International Tax

februari 17th, 2023 Posted by 0 thoughts on “Manager Corporate & International Tax”

Voltijds – Onbepaalde duur – Hybride 

Crowe Global is een wereldwijd netwerk van advieskantoren gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Advisory. Crowe Global is tevens het 9e grootste professionele netwerk met 42.000 professionals in meer dan 150 landen.

In België kan je bij Crowe Spark terecht in drie vestigingen (Antwerpen, Mechelen en Bornem) waar wij met een 80-tal medewerkers klaar staan voor onze klanten. Crowe Spark is de rechterhand van ondernemers op vlak van accountancy, tax, juridisch advies alsook HR en payroll diensten.  Ter versterking van het Tax & Legal Team zijn wij op zoek naar een Manager Corporate & International Tax.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden in deze rol?

 

Het Tax & Legal Team staat uiteenlopende cliënten bij, van grote internationale ondernemingen tot lokale ondernemers, over een breed scala aan sectoren.

 

In deze rol geef je op nationaal en internationaal niveau advies aan bedrijven over de ontwikkeling en het beheer van directe belastingen. Je bent verantwoordelijk voor projectbeheer van nationale en internationale adviesprojecten, vaak in een multidisciplinaire fiscale context. Daarnaast leid je Belgische fiscale compliance projecten en coach je een dynamisch en enthousiast team van zowel junior als senior adviseurs. Als leidinggevende begeleidt je hen in hun ontwikkeling bij Crowe Spark en ben je een sleutel in de verdere ontwikkeling van de Tax & Legal afdeling. Je bouwt elke dag mee aan de uitbreiding en ontwikkeling van klantenrelaties.

 

 

Wat mag je van Crowe Spark verwachten?

 

Bij Crowe Spark kom je terecht in een warme organisatie waar collega’s samenwerken met passie en integriteit, waar collega’s dagelijks hun kennis aanwenden en samenwerken om onze klanten kwalitatief bij te staan en verder te helpen.

Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen pad uit te stippelen, enerzijds door tal van interne opleidingen, anderzijds moedigen we je ook aan om externe opleidingen te volgen. In deze rol zorgen wij er mee voor dat jij steeds volledig up-to-date bent met de meest recente ontwikkelingen binnen digitaal boekhouden.

Daartegenover staat een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi aantal vakantiedagen, maaltijdcheques en bovenal een flexibele werkomgeving met veel autonomie in een dynamische organisatie.

Crowe Spark heeft 3 locaties (Wilrijk, Mechelen en Bornem), daarnaast behoort enkele dagen per week thuiswerken ook tot de mogelijkheden.

 

Wat verwachten we van jou? 

 

  • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een economische richting, Rechten of een business school, idealiter met een major in fiscaliteit.
  • Je beschikt over minimum 5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie,  of je bent na enkele jaren ervaring in een senior or (junior) manager rol, klaar voor de volgende stap.
  • Je beschikt over sterke people management skills en hebt bij voorkeur minimum een eerste ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers.
  • Je beschikt over sterke commerciële skills en bouwt graag lange termijn relaties op met klanten.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden die je in staat stellen om op een open, eerlijke en consistente manier te communiceren.
  • Door sterke organisatorische vaardigheden ben je in staat om grote en complexe projecten te beheren. Daarnaast beschik je over het vermogen om te communiceren met verschillende stakeholders op elk niveau.
  • Je beschikt over een klantgerichte, innovatieve en ondernemende mentaliteit.
  • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling) en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. 

 

 

Interesse of wil je graag meer weten?

Solliciteer vandaag nog of neem contact op via jobs@crowespark.be.