Senior Consultant Indirect Tax

januari 27th, 2022 Posted by 0 thoughts on “Senior Consultant Indirect Tax”

Voltijds – Onbepaalde duur – Hybride 

Crowe Global is een wereldwijd netwerk van advieskantoren gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Advisory. Crowe Global is tevens het 9e grootste professionele netwerk met 42.000 professionals in meer dan 150 landen.

In België kan je bij Crowe Spark terecht in drie vestigingen (Antwerpen, Mechelen en Bornem) waar wij met een 80-tal medewerkers klaar staan voor onze klanten. Crowe Spark is de rechterhand van ondernemers op vlak van accountancy, tax, juridisch advies alsook HR en payroll diensten.  Ter versterking van het Tax & Legal Team zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Indirect Tax.

 

Wat doet een Senior Consultant Indirect Tax bij Crowe Spark

 

Als senior consultant indirect tax in de afdeling Indirect Tax werk je actief mee aan de afgewerkte deliverables op projecten/diensten in het domein Indirect Tax. In deze rol begeleid en adviseer je klanten inzake btw aangelegenheden, zowel nationaal als internationaal. Je behandelt een verscheidenheid aan opdrachten, je komt hiervoor regelmatig in contact met klanten waardoor je sterke vertrouwensrelaties opbouwt.

Daarnaast ben je steeds op de hoogte van marktveranderingen, je schaaft je technische expertise op gebied van btw constant bij en ontwikkelt een brede kennis rond je klantenportefeuille. Binnen het team tracht je proactief te communiceren en werk je nauw samen met je collega’s, daarnaast hou je toezicht op het werk (kwaliteit, workload,…) van junior collega’s en stuur je bij/escaleer je waar nodig. Je neemt actief deel aan trainingen (intern en extern) en zorgt op die manier mee voor je eigen ontwikkeling binnen Crowe Spark.

 

Wat mag je van Crowe Spark verwachten?

 

Bij Crowe Spark kom je terecht in een warme organisatie waar collega’s samenwerken met passie en integriteit, waar collega’s dagelijks hun kennis aanwenden en samenwerken om onze klanten kwalitatief bij te staan en verder te helpen.

Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen pad uit te stippelen, enerzijds door tal van interne opleidingen, anderzijds moedigen we je ook aan om externe opleidingen te volgen. In deze rol zorgen wij er mee voor dat jij steeds volledig up-to-date bent met de meest recente ontwikkelingen binnen digitaal boekhouden.

Daartegenover staat een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een mooi aantal vakantiedagen, maaltijdcheques en bovenal een flexibele werkomgeving met veel autonomie in een dynamische organisatie.

Crowe Spark heeft 3 locaties (Wilrijk, Mechelen en Bornem), daarnaast behoort enkele dagen per week thuiswerken ook tot de mogelijkheden.

 

Wat verwachten we van jou? 

 

  • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een economische richting, rechten, handelsingenieur of een vergelijkbare achtergrond.
  • Je beschikt over minimum 3 jaar relevante ervaring.
  • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling) en je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in staat om autonoom te werken en je technische vaardigheden om te zetten in praktische oplossingsgerichte adviezen die een meerwaarde creëren voor onze klanten.
  • Je hebt oog voor detail en je gaat steevast voor een kwalitatieve dienstverlening, daarnaast werk je gestructureerd en kan je goed overweg met deadlines.
  • Je bent leergierig en kijkt er naar uit om je carrière verder te zetten in een bedrijf waar je elke dag de kans krijgt om nieuwe dingen te leren.
  • Je bent een echte teamspeler, daarnaast durf je ook initiatief nemen!

 

 

Interesse of wil je graag meer weten?

Solliciteer vandaag nog of neem contact op via jobs@crowespark.be.